Troubu předehřejte na 180 °C. Nejprve si připravte těsto na čokoládový korpus. Smíchejte rozmačkaný banán s mlékem a medem. Ve vodní lázni rozpusťte hořkou čokoládu a kokosový olej, přimíchejte do banánového základu.
Vsypte zbylé suché ingredience na čokoládové těsto a pořádně promíchejte. Těsto vlijte do dortové formy (o průměru cca 16-18 cm) vyložené pečícím papírem a dejte na 20-25 minut péct. Korpus nechte vychladnout.
Připravte si krém. Ve vodní lázni rozpusťte bílou čokoládu. V míse rozmíchejte sýr, jogurt, vanilkový extrakt a citronovou šťávu. Přidejte med a čokoládu a promíchejte.
Želatinu připravte podle návodu na obale a přimíchejte do směsi. Krém vlijte do vychladlé formy s upečeným čokoládovým korpusem a dejte alespoň na 4 hodiny do lednice (nejlépe přes noc). Před podáváním ozdobte borůvkami.